Netwerk

Het Japans Cultureel Centrum vzw werkt graag samen met andere organisaties en individuen om een zo ruim mogelijk aanbod te creëren.

Wens je je eigen specialisatie in te zetten, neem dan even contact op en dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn om via onze werking een samenwerking op touw te zetten.

 

Partners

It's Art bv

It’s Art bvba is de commerciële partner van het Japans Cultureel Centrum vzw en realiseert met zijn team allerlei Japans geïnspireerde activiteiten gaande van diverse teambuildings tot volledige verzorgde bedrijfsevents.  Dankzij het netwerk, de kennis en de middelen die in beide organisaties aanwezig zijn, kan u rekenen op een betrouwbare organisatie zodat uw event tot een geslaagd einde gebracht wordt.

Belgische Taiko Federatie

Deze vzw werd opgericht om een ontmoetingsplatform te zijn voor Belgische taiko-verenigingen die dat wensen, een neutraal aanspreekpunt te zijn voor buitenlandse taiko-gerelateerde organisaties, w.o. de Nippon Taiko Foundation en een algemene informatie-bron over taiko.

Tátake!-Taiko

Tátake!-Taiko is de naam van de Belgische concertgroep die taiko (Japans drummen) wil bestuderen en promoten in haar Europese contreien.  In dit midden wordt taiko in detail bestudeerd en beoefend.  De groep staat open voor elke taiko-beoefenaar voor wie taiko meer is dan een hobby.  De groep creëert zijn eigen stijl en shows en speelt op zelf gemaakte kwalitatieve taiko-drums van Taikospace.eu.

Taikospace.eu

Taikospace.eu is de plek waar de taiko, de drums waarop de concertgroep Tátake!-Taiko speelt, ontwikkeld, geproduceerd en in de markt gezet worden.